Csúszda létrával KZ100KB - kék (szab. mag. 1,5 m)

Csúszda létrával KZ100KB - kék (szab. mag. 1,5 m)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Műszaki adatok

Termékkód: KZ-100KB-15
Súly: 191.49 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 270 kg
Max. felhasználók száma: 5
Méretek: 1 x 3,72 x 2,26 m
Szereléshez szükséges felület: 4 x 7,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
30 m2

A csúszda tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 mm-es fém profil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszda eleje rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilén) készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye. Az emelvény vízálló furnérból készül, vagy a vevő külön kérésére HDPE-ből. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Csúszda létrával KZ100KB - kék (szab. mag. 1,5 m) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék