Fitness elem FP-003ST Pillangó mellgép (nyomó) - türkiz

Fitness elem FP-003ST Pillangó mellgép (nyomó) - türkiz

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Újdonság

Termékkód: FP-003ST-10-Q

Funkció: Erősíti a felkar, a váll, a hát és a gerinc környékének számos izomcsoportját. A nyújtózkodással javítja az alsó végtagok hajlékonyságát. Utasítások: Erősen fogja meg a felső fogantyút, és próbálja lassan megemelni a testét. Térjen vissza a kiinduló helyzetbe. A nyújtó gyakorlatok során emelje fel a lábát, támassza meg a létrafokban és próbálja meg minél jobban megnyújtani. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: FP-003ST-10-Q
Ajánlott életkor: 15+ év
Szabadesés magasság: 1.0 m
Terhelhetőség: 120 kg
Max. felhasználók száma: 1
Méretek: 0,97 x 1,2 x 1,94 m
Szereléshez szükséges felület: 4 x 4,2 m
Felület, eséstompítás:
14,5 m2

Az ülés és a háttámla alumíniumból készül, HDPE polietilénnel borítva (nagynyomású, teljes színű polietilén, melyet magas színstabilitás, UV-ellenállás jellemez). A fogantyúk porszórt acélcsövekből készülnek. A támasztóoszlop acélcsőből készült, alsó részén egy szerelőperemmel. Az üléskeret és a futófelület porbevonatú fémlemezből készül. A gördülőcsapágyak mozgatható csatlakozásokhoz használhatók. A lyukakat acélelemekkel zárják le a végén. Minden rögzítőelem rozsdamentes.

Funkció: Erősíti a felkar, a váll, a hát és a gerinc környékének számos izomcsoportját. A nyújtózkodással javítja az alsó végtagok hajlékonyságát.

Utasítások: Erősen fogja meg a felső fogantyút, és próbálja lassan megemelni a testét. Térjen vissza a kiinduló helyzetbe. A nyújtó gyakorlatok során emelje fel a lábát, támassza meg a létrafokban és próbálja meg minél jobban megnyújtani.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Fitness elem FP-003ST Pillangó mellgép (nyomó) - türkiz még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.