Lánc swing fészek RH180KR csúszdával - piros

Lánc swing fészek RH180KR csúszdával - piros

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Műszaki adatok

Termékkód: RH-180KR-15
Súly: 153.13 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 486 kg
Max. felhasználók száma: 9
Méretek: 5,4 x 3,72 x 2,24 m
Szereléshez szükséges felület: 8,4 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
52,5 m2

A kettős tengely teherhordó szerkezete szerkezeti acélból készül, amely a cinkbevonat elleni korrózió ellen védett, ami a játékelem élettartamának és a KOMAXIT festett élettartamának RAL szerint nagyon jelentős meghosszabbítását eredményezi. Ezek a szerkezetek betonágyba vannak ágyazva. Az összes többi fémelemet galvanizálással és KOMAXIT RAL-mal is égetik.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszda elülső része kiváló minőségű HDPE (nagynyomású, teljes színű polietilén, melyet magas színstabilitás, UV-ellenállás és különösen biztonságosság jellemez, mert törékeny, és nincs veszélye az éles zsetonok sérülésének veszélye). A hinták horganyzott láncokkal lógnak egy fém gerendán. A hinták horganyzott láncokkal lógnak egy fém gerendán. A "Fészek" ülés nagy szilárdságú polipropilén kötélből készül. A felfüggesztési kötelek HERKULES-ból készülnek (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal). Emelvény HPL készült (Nagynyomású laminátum készül, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség és vízállóság).

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Lánc swing fészek RH180KR csúszdával - piros még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?