Láncos dupla hinta csúszdával RH250D (szab. mag. 1 m)

Láncos dupla hinta csúszdával RH250D (szab. mag. 1 m)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: RH-250D-10

Az ülés és a lengőkarok nem tartoznak a lengéshez. Szükséges a megvásárolható ülőhely (2 db) és a csuklópántok (4 db). Láncos dupla hinta csúszdával RH250D. Több információ

Kérdezte

Javasoljuk az alábbiak megvásárlását

Műszaki adatok

Termékkód: RH-250D-10
Súly: 202.25 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 324 kg
Max. felhasználók száma: 6
Méretek: 5,4 x 2,94 x 1,77 m
Szereléshez szükséges felület: 8,4 x 7,8 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A hinta tartószerkezete es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél. A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel.

A hinták horganyzott láncok segítségével vannak felakasztva a fém rúdra. A Normal hinták ülőkéi acélból készülnek, puha és kényelmes gumival vannak bevonva. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek. Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszda eleje rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilén) készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye. Az emelvény vízálló furnérból készül, vagy a vevő külön kérésére HDPE-ből. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Láncos dupla hinta csúszdával RH250D (szab. mag. 1 m) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Řetězová dvojhoupačka se skluzavkou RH250D (v.p. 1 m).
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Reťazová dvojhojdačka so šmýkačkou RH250D (v.p. 1 m).
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ketten-Doppelschaukel mit Rutsche RH250D (f.h. 1 m).
For shipping to other EU countries visit this page Twin chain swing with a slide RH250D (f.h. 1 m).
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați Leagăn cu lanț cu două locuri cu un tobogan RH250D (înălțime de cădere 1 m).
For shipping to other EU countries visit this page Twin chain swing with a slide RH250D (f.h. 1 m).