Láncos hinta csúszdával RH115K - teljes fémszerkezet (szab. mag. 1,5 m)

Láncos hinta csúszdával RH115K - teljes fémszerkezet (szab. mag. 1,5 m)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: RH-115K-15

Láncos hinta csúszdával RH115K - teljes fémszerkezet. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: RH-115K-15
Ajánlott életkor: 3-14 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 270 kg
Max. felhasználók száma: 5
Méretek: 4,3 x 3,72 x 2,24 m
Szereléshez szükséges felület: 7,3 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
45 m2

A hinta tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 mm-es fém profil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

A hinta horganyzott láncok segítségével van felakasztva a fém rúdra. A Normal hinta ülőkéje acélból készül, puha és kényelmes gumival van bevonva. A csúszdát háromrétegű laminátból gyártjuk. A csúszda eleje rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilén) készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye. Az emelvény vízálló furnérból készül, vagy a vevő külön kérésére HDPE-ből. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Láncos hinta csúszdával RH115K - teljes fémszerkezet (szab. mag. 1,5 m) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Řetězová houpačka se skluzavkou RH115K - celokovová (v.p. 1 na stránce 5 m)
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Reťazová hojdačka so šmýkačkou RH115K - celokovová (v.p. 1 na stránke 5 m)
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kettenschaukel mit Rutsche RH115K - metall (f.h. 1 bei 5 m)
For shipping to other EU countries visit this page Chain swing with a slide RH115K - metal (f.h. 1 on 5 m)
Az ár nem tartalmazza az ÁFÁT és a szerelést
A termék akciós
Újdonság
A termék raktáron