Mászó összeállítás SS803D

Mászó összeállítás SS803D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Újdonság

Termékkód: SS-803D-20

Mászófal, mászóháló, létrefokok, kötéllétra, mászókötél, ferde létre fém fokokkal, 2x kapaszkodó, csúszda, láncos hinta. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: SS-803D-20
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 2 m
Terhelhetőség: 540 kg
Max. felhasználók száma: 10
Méretek: 6,78 x 4,02 x 2,24 m
Szereléshez szükséges felület: 10,3 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
65,5 m2

A mászó összeállítás tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél. A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz).

A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

A mászóháló és kötéllétra HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készül. A kötéllétra és a mászóháló esetében a kötelek műanyag kapcsokkal vannak összekapcsolva. Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A mászófal kültéri használatra alkalmas vízálló furnérlemezből készül. A hegymászó markolatok kvarchomokból és epoxigyantából készülnek - ez hosszú élettartamot, színállóságot és a kézbőrrel szemben kímélő felület biztosít.  A Normal ülés alumíniumból készül, puha és kényelmes gumival borítva. A láncok rozsdamentes acélból készülnek, ami élettartamuk jelentős meghosszabbítását eredményezi. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Mászó összeállítás SS803D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Šplhací sestava SS803D
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Šplhacia zostava SS803D
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klettergerüst SS803D
For shipping to other EU countries visit this page Climbing set SS803D
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați Set căţărare SS803D
For shipping to other EU countries visit this page Climbing set SS102D