Műszaki adatok

Termékkód: WP-006OD-10
Súly: 40.56 kg
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 78 kg
Max. felhasználók száma: 1
Méretek: 0,68 x 1,18 x 0,8 m
Szereléshez szükséges felület: 3,68 x 4,18 m
Felület, eséstompítás: az ČSN EN 16630 szabvány szerint

A workout elemek tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 x 3 mm-es fém profil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezetek betontalpakban cink horgonyokkal vannak rögzítve. Minden további fém elem, pl.: markolat, korlát, stb. szintén horganyzással és KOMAXIT égetett porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján, a megrendelő külön kérésére az adott elemek rozsdamentes kivitelben is gyárthatók. A padok és fellépők rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilén) készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Street workout elem WP006OD - narancs teljes fémszerkezet még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Street workoutový prvek WP006OD - oranžový.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Street workoutový prvok WP006OD - celokovový.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Street-Workout-Element WP006OD - orange.
For shipping to other EU countries visit this page Street workout element WP006OD - orange.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați Echipament de antrenament stradal WP006OD - portocaliu.
For shipping to other EU countries visit this page Street workout element WP006OD - orange.