UNIVERSAL 6U305D

UNIVERSAL 6U305D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 6U-305D-15

2x Négyoldalú torony, Hatoldalú torony, tető, ferde mászófal, átmászó alagút a tornyok között, tűzoltó rúd, kötélhíd, csúszda, függőleges létra, 3x fémkorlát fakeretbe ültetve, 3x gát HDPE. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 6U-305D-15
Súly: 616.53 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 1242 kg
Max. felhasználók száma: 23
Méretek: 5,77 x 6,47 x 3,56 m
Szereléshez szükséges felület: 8,5 x 9,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
70 m2

A kalandtorony tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél. A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde mászófalak kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A hegymászó fogók kvarchomokból és epoxigyantából készülnek, ami hosszú élettartamot, színállóságot és a kézbőr számára kímélő felületet garantál. A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 6U305D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 6U305D na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 6U305D na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 6U305D bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 6U305D on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 6U305D pe pagina TERENURI-BONITA.ro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 6U305D on ZAIDIMUAIKSTELES-BONITA.lt