UNIVERSAL 4U231D

UNIVERSAL 4U231D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Raktáron

Termékkód: 4U-231D-10

2x Négyoldalú torony, csúszda, rajztábla, fém korlátos híd, ferde mászóháló, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, 3x fémkorlát fakeretbe ültetve, fedélzet, 2x zászló, sisak. Több információ

vevő 9 értékelte
  
Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-231D-10
Ajánlott életkor: 3-14 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 864 kg
Max. felhasználók száma: 16
Méretek: 6,38 x 2,9 x 3,48 m
Szereléshez szükséges felület: 9,5 x 6,4 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A kalandtorony tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

A csúszdák háromrétegű laminátból készülnek. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde falak kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U231D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U231D na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U231D na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U231D bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U231D on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Az ár nem tartalmazza az ÁFÁT és a szerelést
A termék akciós
Újdonság
A termék raktáron