UNIVERSAL 4U505D

UNIVERSAL 4U505D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Újdonság

Termékkód: 4U-505D-15

5x Négyoldalú torony, 2x csúszda, rajztábla, ferde mászóháló, ferde mászófal, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, függőleges létra, ferde létrás mászóka, 4x Kémlelő ablakok, rajztábla, 3x zászló, sisak, 5x fémkorlát fémkeretbe ültetve. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-505D-15
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 1404 kg
Max. felhasználók száma: 26
Méretek: 7,76 x 4,88 x 3,98 m
Szereléshez szükséges felület: 10,5 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
73,5 m2

A kalandtorony tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények, ferde mászófalak és ferde falak kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U505D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U505D na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U505D na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U505D bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U505D on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U505D pe pagina TERENURI-BONITA.ro.