UNIVERSAL 4U143D

UNIVERSAL 4U143D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-143D-15

Négyoldalú torony, csúszda, ferde mászóháló, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, fémkorlát fakeretbe ültetve, zászló, sisak, 2x gát HDPE. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-143D-15
Súly: 261.0 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Méretek: 5,77 x 3,79 x 3,98 m
Szereléshez szükséges felület: 9,3 x 7 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
42 m2

A kalandtorony tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az emelvények kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U143D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U143D na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U143D na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U143D bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U143D on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U143D pe pagina TERENURI-BONITA.ro.