UNIVERSAL 4U306KW - barna

UNIVERSAL 4U306KW - barna

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-306KW-10

Az ülés és a lengőkarok nem tartoznak a lengéshez. Szükséges a megvásárolható ülőhely (1 db) és a csuklópántok (2 db). 3x Négyoldalú torony, A-alakú tető, csúszda, függőleges létra, kötélhíd, átmászó alagút a tornyok között, ferde mászófal, 5x gát HDPE, fém gerenda. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-306KW-10
Súly: 716.17 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 1080 kg
Max. felhasználók száma: 20
Méretek: 7,1 x 4,77 x 3,13 m
Szereléshez szükséges felület: 10,1 x 7,9 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül, melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde mászófalak HPL készülnek (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség és vízállóság). A hegymászó fogók kvarchomokból és epoxigyantából készülnek, ami hosszú élettartamot, színállóságot és a kézbőr számára kímélő felületet garantál. A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A tető HPL (Nagynyomású laminátum készül, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U306KW - barna még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U306KW - hnědá.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U306KW - hnedá.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U306KW - braun.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U306KW - brown.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U306KW - maro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U306KW - brown.