UNIVERSAL 4U315KW - barna

UNIVERSAL 4U315KW - barna

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-315KW-20

Az ülés és a lengőkarok nem tartoznak a lengéshez. Szükséges a megvásárolható ülőhely (2 db) és a csuklópántok (4 db). 3x Négyoldalú torony, 3x A-alakú tető, fém gerenda, csúszda, óriáscsúszdák, átmászó alagút a tornyok között, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, kötélhíd, függőleges mászóháló 2x2 m, 6x gát HDPE. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Javasoljuk az alábbiak megvásárlását

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-315KW-20
Súly: 1138.09 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 2,0 m
Terhelhetőség: 1242 kg
Max. felhasználók száma: 23
Méretek: 10,88 x 7,07 x 4,12 m
Szereléshez szükséges felület: 14,5 x 11 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
118 m2

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül, melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

A csúszdák és óriáscsúszdák üveggyapot anyagból készülnek. A csúszdák és óriáscsúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde falak HPL készülnek (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség és vízállóság). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A tetők HPL (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U315KW - barna még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U315KW - hnědá.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U315KW - hnedá.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U315KW - braun.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U315KW - brown.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U315KW - maro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U315KW - brown.