UNIVERSAL 4U410D

UNIVERSAL 4U410D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-410D-10

4x Négyoldalú torony, 2x A-alakú tető, 2x csúszda, 2x híd kötélkorláttal, kötélhíd, függőleges létra, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, 3x gát HDPE. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-410D-10
Súly: 836.93 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 2214 kg
Max. felhasználók száma: 41
Méretek: 5,78 x 6,58 x 3,13 m
Szereléshez szükséges felület: 9,2 x 10,1 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A kalandtorony tartószerkezete es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde falak HPL készülnek (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség és vízállóság). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A tetők HPL (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

  • Dányi-Hegyi Diána 1.7.2020 09:15

    Ára után érdeklődnék! Köszönöm!
    Reagovat »

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U410D.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U410D.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U410D.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U410D.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U410D.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U410D.