UNIVERSAL 4U410KW - barna

UNIVERSAL 4U410KW - barna

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-410KW-15

4x Négyoldalú torony, 2x A-alakú tető, 2x csúszda, 2x fém korlátos híd, kötélhíd, függőleges létra, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, 3x fémkorlát fakeretbe ültetve. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-410KW-15
Súly: 1188.25 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 2214 kg
Max. felhasználók száma: 41
Méretek: 6,38 x 7,67 x 3,63 m
Szereléshez szükséges felület: 10 x 11,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
83,5 m2

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 mm fémprofil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde falak kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A tetők HPL (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U410KW - barna még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U410KW - hnědá na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U410KW - hnedá na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U410KW - braun bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U410KW - brown on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U410KW - maro pe pagina TERENURI-BONITA.ro.