UNIVERSAL 4U505D-W

UNIVERSAL 4U505D-W

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-505D-10-W

5x torony, 2x csúszda, 5x fémkeret fémkeretbe szerelve, 3x zászlórúd, rajzlap, ferde kötél emelkedés és HDPE lépések, ferde háló emelkedés, ferde mászófal, ferde létrák fémlépcsőkkel, függőleges létra, 4x védőburkolat, horgony, HDPE kormánylap. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-505D-10-W
Súly: 663.54 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 1242 kg
Max. felhasználók száma: 23
Méretek: 7,22 x 3,78 x 3,48 m
Szereléshez szükséges felület: 10,3 x 7,3 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A toronyszerelvény tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott prizmákból készül. Ez a megoldás maximális védelmet nyújt a fából készült faipari termékekben előforduló repedések ellen. Ezeknek a prizmáknak a felületi kezelése az EN 71/3 (gyermekjátékok biztonsága) követelményeinek megfelelő felső üvegezés lakk impregnálása és háromrétegű alkalmazása.

Ezek a szerkezetek a talajhoz rögzítve vannak acél lábakban, amelyeket hőre horganyzással és betonágyba helyeznek. A horgonyokat csavarokkal rögzítik a játékelemhez, és a szerkezet biztosítja, hogy a faanyagok ne érintkezzenek közvetlenül a talajjal. Az összes többi fémelemet galvanizálással és KOMAXIT RAL-mal is égetik.

Csúszdák polietilén anyagból készült. A csúszdák, futófelületek stb. Kiváló minőségű HDPE-ből (nagynyomású, teljes színű polietilénből készülnek, melyet magas színstabilitás, UV-ellenállás és különösen biztonságosság jellemez, mert törékeny, és nincs veszélye az éles forgácsos gyermekek sérülésének). A ferde háló és a kötél HERKULES-ből (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmagból) készült, és műanyag vagy alumínium kötéssel van összekötve. Podesty, ferde mászás, rajzlap és lejtős hegymászó fal vízálló rétegelt lemezből készült, melyet külső környezetben vagy HDPE-től vásárló kérésére terveztek. Hegymászó tartók kvarchomokból és epoxigyantaból állnak, garantálva a hosszú élettartamot, a színtartósságot és a kíméletes bőrfelületet. Az összekötő elemek rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U505D-W még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U505D-W na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U505D-W na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U505D-W bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U505D-W on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U505D-W pe pagina TERENURI-BONITA.ro.