UNIVERSAL 4U601KS - ezüst

UNIVERSAL 4U601KS - ezüst

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-601KS-15

5x négyoldalú torony, háromoldalú torony, csúszda, 6x fémkorlát fémkeretbe ültetve, ferde mászófal, függőleges létra, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, ferde mászóháló, 2x zászlórúd a zászló, 2x rajztábla, 4x gát lőrés, 4x gát HDPE, 2x gát szerelvény, sisak. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-601KS-15
Súly: 1038.0 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 1404 kg
Max. felhasználók száma: 26
Méretek: 11,39 x 5,55 x 3,98 m
Szereléshez szükséges felület: 15,5 x 9 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
78,5 m2

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 mm fémprofil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az emelvények, ferde mászófalak és rajztáblák kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A hegymászó fogók kvarchomokból és epoxigyantából készülnek, ami hosszú élettartamot, színállóságot és a kézbőr számára kímélő felületet garantál. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U601KS - ezüst még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U601KS - stříbrná na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U601KS - strieborná na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U601KS - silber bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U601KS - silver on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U601KS - argintiu pe pagina TERENURI-BONITA.ro.