UNIVERSAL 4U601KW - barna

UNIVERSAL 4U601KW - barna

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-601KW-10

5x négyoldalú torony, háromoldalú torony, csúszda, 6x fémkorlát fémkeretbe ültetve, ferde mászófal, függőleges létra, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, ferde mászóháló, 2x zászlórúd a zászló, 2x rajztábla, 4x gát lőrés, 4x gát HDPE, 2x gát szerelvény, sisak. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-601KW-10
Súly: 894.0 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 1404 kg
Max. felhasználók száma: 26
Méretek: 10,29 x 4,56 x 3,48 m
Szereléshez szükséges felület: 14 x 7,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 mm fémprofil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az emelvények, ferde mászófalak és rajztáblák kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A hegymászó fogók kvarchomokból és epoxigyantából készülnek, ami hosszú élettartamot, színállóságot és a kézbőr számára kímélő felületet garantál. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U601KW - barna még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U601KW - hnědá na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U601KW - hnedá na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U601KW - braun bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U601KW - brown on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U601KW - maro pe pagina TERENURI-BONITA.ro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U601KW - brown on ZAIDIMUAIKSTELES-BONITA.lt