UNIVERSAL 4U710KW - barna

UNIVERSAL 4U710KW - barna

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-710KW-20

7x Négyoldalú torony, 7x A-alakú tető, 2x csúszda, óriáscsúszdák, 7x fémkorlát fémkeretbe ültetve, ferde létrás mászóka, tűzoltó rúd, 2x ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal , ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, pókszerű, 3x kötélhíd, 2x fém korlátos híd, átmászó alagút a tornyok között, láncos dupla hinta. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-710KW-20
Súly: 2316.06 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 2,0 m
Terhelhetőség: 3510 kg
Max. felhasználók száma: 65
Méretek: 16,4 x 8,76 x 4,1 m
Szereléshez szükséges felület: 20 x 12,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
175 m2

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 mm fémprofil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák és óriáscsúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A hinták horganyzott láncok segítségével fém tartórúdra vannak felakasztva. A hinták ülőkéi aluminum készülnek, puha és kényelmes gumival bevonva. Az emelvények, ferde falak és ferde mászófalak és rajztáblák kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A hegymászó fogók kvarchomokból és epoxigyantából készülnek, ami hosszú élettartamot, színállóságot és a kézbőr számára kímélő felületet garantál. A tetők HPL (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U710KW - barna még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U710KW - hnědá na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U710KW - hnedá na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U710KW - braun bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U710KW - brown on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U710KW - maro pe pagina TERENURI-BONITA.ro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U710KW - brown on ZAIDIMUAIKSTELES-BONITA.lt