Csúszda létrával KZ160KW - piros (szab. mag. 1 m)

Csúszda létrával KZ160KW - piros (szab. mag. 1 m)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: KZ-160KW-10-B

Csúszda, 2x gát HDPE, létra Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: KZ-160KW-10-B
Ajánlott életkor: 1-10 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 54 kg
Max. felhasználók száma: 1
Méretek: 0,45 x 1,77 x 0,87 m
Szereléshez szükséges felület: 3,45 x 5,27 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül (60 x 60 mm fémprofil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszda rozsdamentes acél anyagból készült. A csúszda eleje rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilén) készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye. Az emelvény vízálló furnérból készül, vagy a vevő külön kérésére HDPE-ből. Az emelvény HPL készült (Nagynyomású laminátum készül, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Csúszda létrával KZ160KW - piros (szab. mag. 1 m) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?