Kategóriák / Mászó és egyensúlyfejlesztő elemek

A mászóelemek közé elsősorban a mászó szerkezetek és a mászófalak tartoznak. A mászó szerkezetek elsősorban a készségek és erő fejlesztését támogatják, hogy a gyermekek képesek legyenek a mozgás tevékenységet más, kevésbé megszokott környezetben is megvalósítani és egyben a gyermeket teljesítmény-nyújtásra serkentik. Az egyes elemek a gyermekeknél fejlesztik a kondíciós, koordinációs és a térbeli tájékozódási képességet.

Az egyensúlyfejlesztő elemeknél, mint például a gerenda, hasonló a helyzet, csupán nagyobb hangsúlyt fektetnek az egyensúly fejlesztésére, amikor a gyermek túlteljesíti saját magát és játékosan fejleszti a szabad tulajdonságait (pl. kitartás, felelősség, önuralom, önállóság és céltudatosság). Legyen a mászórúd, háló, mászófal, nyújtó... akár egy mászó összeállítás része, vagy ezeket az elemeket egyenként helyezzük el a térben, mindig ugyanazt a célt érjük el. Nem csupán a mozgási készség fejlesztéséhez járulunk hozzá, hanem fejlesztjük a gyermek belső lélektani készségeit is.

(38)
(22)


Terület
x m
Termék - SS-902D-20

Mászó összeállítás SS902D

splhaci-sestava-ss-902d-20
Ár külön kérésre
2x mászókötél, 2x mászórúd, mászóháló, kötéllétra, létrefokok, kapaszkodóháló, mászófal.
Termék - SS-101D-20

Mászó összeállítás SS101D

splhaci-sestava-ss-101d-20
Ár külön kérésre
2x mászófal, mászóháló, létrefokok, mászórúd, kötéllétra, mászókötél, 2x ferde létre fém fokokkal, 4x kapaszkodó, trapéz.
Termék - SS-102D-20

Mászó összeállítás SS102D

splhaci-sestava-ss-102d-20
Ár külön kérésre
2x mászófal, mászóháló, létrefokok, mászórúd, kötéllétra, mászókötél, ferde létre fém fokokkal, 2x kapaszkodó, trapéz, csúszda.
Termék - SS-901D-20

Mászó összeállítás SS901D

splhaci-sestava-ss-901d-20
Ár külön kérésre
2x mászókötél, 2x mászórúd, mászóháló, kötéllétra, létrefokok, trapéz, kapaszkodóháló.
Termék - SS-604D-20

Mászó összeállítás SS604D

splhaci-sestava-ss-604d-20
Ár külön kérésre
Mászófal, mászókötél, mászóháló, kötéllétra, létrefokok, mászórúd, pókháló.