Rólunk

Több ezer játszótér és workout park kialakítása Csehországból indulva, Magyarországon át, egészen Szingapúrig. Cégünk fennállása óta a következő 16 országban tevékenykedik: Csehország, Magyarország, Lengyelország, Németország, Olaszország, Ausztria, Belgium, Dánia, Norvégia, Feröer-szigetek, Horvátország, Lettország, Egyiptom, Szingapúr, Szlovákia és Románia.

Vessen egy pillantást a cég rövid bemutatására

 

Szolgáltatásaink és termékeink minősége a több mint 1 000 000 óra odaadó és gondosan végzett munkában rejlik. Csehországban évek óta piacvezető pozíciónkkal büszkélkedhetünk. Sikerünk főbb kulcsa, hogy ügyfeleink mindig és minden esetben bizalommal fordulhatnak cégünk bármely munkatársához.

Történetünk 2007-re nyúlik vissza, amikor ugyanis Tišnov városában megalapítottuk a kizárólag cseh tulajdonban lévő, Bonita elnevezésű vállalatunkat. Cégünk alapító tagjai már a kezdetekben a minőségi és innovatív játszóterek, valamint workout parkok gyártásának célját tűzték ki maguk elé. Cégünk fejlődését tükrözve 2017-ben mai telephelyünkre, egy újonnan felépített gyárba, a Brnó melletti Drásov településére költöztünk.

A minőség mellet, már a kezdetektől fogva nagy gondot fordítunk termékeink biztonságosságára és használhatóságára. Figyelembe véve az igényeket és trendeket olyan eszközöket gyártunk, amelyek teljes mértékben segítik a gyermekek fejlődését, illetve segítséget nyújtanak a fiatalok és felnőttek mozgásvilágában.

Gyártóként elég széles szolgáltatói rendszerben tudunk működni. Az eszközök tervezésétől, fejlesztésétől, tesztelésétől és gyártásától kezdve, azok szállításán és összeszerelésén át a rendszeres szervizelésig elégítjük ki ügyfeleink igényeit. Ennek köszönhetően Európa-szerte egyre több és több ügyfél bízik meg cégünk szolgáltatásaiban.

Testre szabott játszóterek

Játszótereinket az aktuális trendekhez igazítva tudjuk kivitelezni. Tapasztalt területi képviselőink mindig személyes találkozók keretében beszélik át ügyfeleink igényeit és elképzeléseit. Ezt követően az ismert információk alapján szakszerű javaslattal segítenek megválasztani az adott projektbe illeszkedő eszközöket, megoldásokat. Ügyfelünk igényeit kielégítve akár egy pontos vizualizációt is elkészíthetünk. Így már a tervezés ideje alatt egyértelművé válik az adott játszótér külalakja és használhatósága. Telepítéseinket képzett és pontos szakemberek végzik.

Maximális kivitelezés

Termékeink minőségét a tanúsítványok kiérdemeltsége és európai szabványok betartása is egyértelműen megerősíti. Legyen az ISO 14001 és ISO 9001, amely meghatározza a minőségirányítási rendszer követelményeit, vagy az EN 1176 szabvány, amely meghatározza a játszótéri eszközök biztonsági követelményeit.

Külön hangsúlyt fektetünk az ún. "Vandálbiztos" teljes fém szerkezetű eszközeink tervezésére. Ennek köszönhetően ügyfeleink kiváló tartóssággal, hosszú élettartammal és minimális karbantartással számolhatnak. Az akár 10 évre nyúló garanciavállalási időtartam is jól tükrözi, hogy cégünk csakis minőségi anyagokkal dolgozik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?