Fitness elem FP-006SL Pillangó mellgép (húzó) - lime

Fitness elem FP-006SL Pillangó mellgép (húzó) - lime

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: FP-006SL-10

Funkció: Erősíti a felső végtagokat. Fejleszti a felkar, a hát és a mellkas izmait. Javítja a szív és a légzőszervek teljesítményét és a szív- és érrendszeri funkciókat. Utasítások: Üljön az ülésre és erősen fogja meg a markolatot. A fogantyúkathúzva nyújtsa ki a karját oldalra. A hátát tartsa egyenesen. Lassan térjen vissza a kiinduló helyzetbe. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: FP-006SL-10
Ajánlott életkor: 15+ év
Szabadesés magasság: 1.0 m
Terhelhetőség: 120 kg
Max. felhasználók száma: 1
Méretek: 1 x 0,6 x 1,94 m
Szereléshez szükséges felület: 4 x 3,6 m
Felület, eséstompítás: az EN 16630 szabvány szerint - füvesített terület
12,5 m2

Az ülés és a háttámla alumíniumból készül, HDPE polietilénnel borítva (nagynyomású, teljes színű polietilén, melyet magas színstabilitás, UV-ellenállás jellemez). A fogantyúk porszórt acélcsövekből készülnek. A támasztóoszlop acélcsőből készült, alsó részén egy szerelőperemmel. Az üléskeret és a futófelület porbevonatú fémlemezből készül. A gördülőcsapágyak mozgatható csatlakozásokhoz használhatók. A lyukakat acélelemekkel zárják le a végén. Minden rögzítőelem rozsdamentes.

Funkció: Erősíti a felső végtagokat. Fejleszti a felkar, a hát és a mellkas izmait. Javítja a szív és a légzőszervek teljesítményét és a szív- és érrendszeri funkciókat.

Utasítások: Üljön az ülésre és erősen fogja meg a markolatot. A fogantyúkathúzva nyújtsa ki a karját oldalra. A hátát tartsa egyenesen. Lassan térjen vissza a kiinduló helyzetbe.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Fitness elem FP-006SL Pillangó mellgép (húzó) - lime még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Fitness prvek FP-006SL Motýlkový posilovací stroj (tahem) - limetková.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Fitness prvok FP-006SL Motýlikový posilňovací stroj (ťahom) - limetková.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitness-Element FP-006SL Schmetterling-fitnessgerät (mit zug) - limette.
For shipping to other EU countries visit this page Fitness element FP-006SL Butterfly Workout Machine (By Pressure) - lime.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați Echipament de fitness FP-006SL Aparat tip Butterfly (prin presiune) - lime.
For shipping to other EU countries visit this page Fitness element FP-006SL Butterfly Workout Machine (By Pressure) - lime.