Fitness elem FP-015SO Kerékpárgép (Orbi-Bike Plus) - narancs

Fitness elem FP-015SO Kerékpárgép (Orbi-Bike Plus) - narancs

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: FP-015SO-10

Funkció: Erősíti az alsó és a felső végtagok izmait, mint a lábszár, a comb és a felkarizmok. Javítja a szív- és érrendszeri funkciókat és az izmok állóképességét. Utasítások: Mindkét kezével fogja meg a fogantyút, és tegye a talpát a pedálokra. Egyenes háttal kezdjen taposni, mintha kerékpáron ülne. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: FP-015SO-10
Ajánlott életkor: 15+ év
Szabadesés magasság: 1.0 m
Terhelhetőség: 120 kg
Max. felhasználók száma: 1
Méretek: 1,02 x 0,71 x 1,49 m
Szereléshez szükséges felület: 4,02 x 3,71 m
Felület, eséstompítás: az EN 16630 szabvány szerint - füvesített terület
13 m2

Az ülés és a háttámla alumíniumból készül, HDPE polietilénnel borítva (nagynyomású, teljes színű polietilén, melyet magas színstabilitás, UV-ellenállás jellemez). A fogantyúk porszórt acélcsövekből készülnek. A támasztóoszlop acélcsőből készült, alsó részén egy szerelőperemmel. Az üléskeret és a futófelület porbevonatú fémlemezből készül. A gördülőcsapágyak mozgatható csatlakozásokhoz használhatók. A lyukakat acélelemekkel zárják le a végén. Minden rögzítőelem rozsdamentes.

Funkció: Erősíti az alsó és a felső végtagok izmait, mint a lábszár, a comb és a felkarizmok. Javítja a szív- és érrendszeri funkciókat és az izmok állóképességét.

Utasítások: Mindkét kezével fogja meg a fogantyút, és tegye a talpát a pedálokra. Egyenes háttal kezdjen taposni, mintha kerékpáron ülne.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Fitness elem FP-015SO Kerékpárgép (Orbi-Bike Plus) - narancs még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Fitness prvek FP-015SO Cyklistický trenažér (orbi-bike plus) - oranžová.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Fitness prvok FP-015SO Cyklistický trenažér (orbi-bike plus) - oranžová.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitness-Element FP-015SO Fahrradsimulator (orbi-bike plus) - orange.
For shipping to other EU countries visit this page Fitness element FP-015SO Cycling Trainer (Orbi-Bike Plus) - orange.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați Echipament de fitness FP-015SO Bicicletă (Orbi-Bike Plus) - portocaliu.
For shipping to other EU countries visit this page Fitness element FP-015SO Cycling Trainer (Orbi-Bike Plus) - orange.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?