Fitness elem FP-017ST Runner - turquoise

Fitness elem FP-017ST Runner - turquoise

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: FP-017ST-10

Funkció: fejleszti az alsótest izomzatát, a derekat és a hasizmokat. Növeli a légzőszervi állóképességet, és javítja a test koordinációját és stabilitását. Utasítások: fogja meg a rudat két kézzel, és kényelmesen helyezze el lábait a lábtartókon. Kezdje a lábait előre-hátra mozgatni, mintha sétálna. Menet közben tartsa egyenesen a hátát. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: FP-017ST-10
Ajánlott életkor: 15+ év
Szabadesés magasság: 1.0 m
Terhelhetőség: 140 kg
Max. felhasználók száma: 1
Méretek: 1,02 x 0,5 x 1,41 m
Szereléshez szükséges felület: 4,02 x 3,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 16630 szabvány szerint - füvesített terület

A fogantyúk porszórt acélcsövekből készülnek. A támasztóoszlop acélcsőből készült, alsó részén egy szerelőperemmel. A keret és a futófelület porszórt fémlemezből készül. A gördülőcsapágyak mozgatható csatlakozásokhoz használhatók. A lyukakat acélelemekkel zárják le a végén. Minden rögzítőelem rozsdamentes.

Funkció: fejleszti az alsótest izomzatát, a derekat és a hasizmokat. Növeli a légzőszervi állóképességet, és javítja a test koordinációját és stabilitását.

Utasítások: fogja meg a rudat két kézzel, és kényelmesen helyezze el lábait a lábtartókon. Kezdje a lábait előre-hátra mozgatni, mintha sétálna. Menet közben tartsa egyenesen a hátát.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Fitness elem FP-017ST Runner - turquoise még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?