Műszaki adatok

Termékkód: TR-O320-G
Ajánlott életkor: 0-15 év
Szabadesés magasság: 1.0 m
Terhelhetőség: 130 kg
Max. felhasználók száma: 1
Méretek: 1,58 x 3,14 m
Szereléshez szükséges felület: 5 x 6,56 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

trambulin kiváló és biztonságos kültéri szórakozást biztosít gyermeknek és felnőttnek egyaránt. A trambulint egy előzőleg elkészített gödörbe kell elhelyezni, három részből áll: keret, ugró felület és tompító felület. Az ugró- és a tompító felület ellenáll az UV-sugárzásnak.

Keret - kiváló minőségű horganyzott acélból készült, amely ellenáll a korróziónak. A keret felső része alatt rejtőznek a rugók, amelyeket a tompító felület takar. A keret többi része a földbe van helyezve.

Ugró felület - nagy mennyiségű lamellából áll, amelyek erre szolgálnak, és galvanizált acélsodronyok kötik őket össze. A sodronyok vége rugók segítségével csatlakozik a kerethez. A lamellák speciális, dörzsölődésnek és az időjárási hatásoknak ellenálló műanyagból készültek. Ennek köszönhetően a trambulin használata közben a gyermekek viselhetnek lábbelit. Az ugró felület csúszásgátlóval is el van látva.

Tompító felület - speciális újrahasznosított gumiból készült EPDM hozzáadásával. A tompító felület gátolja a csúszást, és feladata az esetleges esésekből eredő ütések tompítása.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Földbe süllyesztett trambulinok TR-O320-G - zöld még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?