Gumiburkolat, rugalmas 500x500x20 mm (sima, fekete)

Gumiburkolat, rugalmas 500x500x20 mm (sima, fekete)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: DP-PR-2005D-00

Az ár és a tömeg 1 m2 burkolatra vonatkozik. Különböző típusú szakszerű szerelést biztosítunk. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: DP-PR-2005D-00
Súly: 17.6 kg
Szabadesés magasság: 0,9 m
Méretek: 0,5 x 0,5 x 0,02 m
Szereléshez szükséges felület: 0,5 x 0,5 m
Felület, eséstompítás: 0,9 m sz. magasságig

Az esésvédő gumiburkolat játszóterek ütközési felületeként használható, ahol megakadályozza, hogy a gyermekek a játszóeszközökről leesve megsérüljenek, tompítja az ütközést, a felülete csúszásmentes. A burkolat a felhasznált alapanyagnak köszönhetően vízáteresztő, de agresszív anyagokkal és vegyszerekkel szemben ellenálló. Ellenáll az időjárási hatásoknak és az UV-sugárzásnak is (ami biztosítja a nagyfokú színtartósságot). Ezek a tulajdonságok -40 és + 110 °C közti hőmérsékleten hosszú távon érvényesek.

Az esésvédő gumiburkolat alapkivitelben fekete, piros és zöld színű. A burkolat elhelyezhető előkészített kavics vagy homok alapzatra, de akár beton- vagy aszfaltfelületre is. A burkolólap ragasztással összekapcsolható (a burkolat vastagsága 30 mm alatt, a ragasztás nem része a csomagolásnak). Valamennyi burkolat a TUV SÜD CZECH neves akkreditációs társaság ČSN EN 1177 szabvány szerinti tanúsítványával, valamint érvényes európai higiéniai tanúsítvánnyal rendelkezik. Szereléskor a burkolat szükség esetén a megfelelő méretre vágható.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Gumiburkolat, rugalmas 500x500x20 mm (sima, fekete) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?