Láncos dupla hinta csúszdával RH250D (szab. mag. 1,5 m)

Láncos dupla hinta csúszdával RH250D (szab. mag. 1,5 m)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: RH-250D-15

Az ülés és a lengőkarok nem tartoznak a lengéshez. Szükséges a megvásárolható ülőhely (2 db) és a csuklópántok (4 db). Láncos dupla hinta csúszdával RH250D. Több információ

Kérdezte

Javasoljuk az alábbiak megvásárlását

Műszaki adatok

Termékkód: RH-250D-15
Súly: 214.87 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 324 kg
Max. felhasználók száma: 6
Méretek: 5,4 x 3,72 x 2,24 m
Szereléshez szükséges felület: 8,4 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
52,5 m2

A hinta tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél. A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel.

A hinták horganyzott láncok segítségével vannak felakasztva a fém rúdra. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek. Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszda eleje rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilén) készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye. Az emelvény vízálló furnérból készül, vagy a vevő külön kérésére HDPE-ből. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Láncos dupla hinta csúszdával RH250D (szab. mag. 1,5 m) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Řetězová dvojhoupačka se skluzavkou RH250D (v.p. 1,5 m).
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Reťazová dvojhojdačka so šmýkačkou RH250D (v.p. 1,5 m).
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ketten-Doppelschaukel mit Rutsche RH250D (f.h. 1,5 m).
For shipping to other EU countries visit this page Twin chain swing with a slide RH250D (f.h. 1,5 m).
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați Leagăn cu lanț cu două locuri cu un tobogan RH250D (înălțime de cădere 1,5 m).
For shipping to other EU countries visit this page Twin chain swing with a slide RH250D (f.h. 1,5 m).