Láncos dupla hinta csúszdával RH250KR - piros eljes fémszerkezet (szab. mag. 1,5 m)

Láncos dupla hinta csúszdával RH250KR - piros eljes fémszerkezet (szab. mag. 1,5 m)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: RH-250KR-15

Az ülés és a lengőkarok nem tartoznak a lengéshez. Szükséges a megvásárolható ülőhely (2 db) és a csuklópántok (4 db). Láncos dupla hinta csúszdával RH250K - teljes fémszerkezet. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Javasoljuk az alábbiak megvásárlását

Műszaki adatok

Termékkód: RH-250KR-15
Ajánlott életkor: 3-14 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 324 kg
Max. felhasználók száma: 6
Méretek: 5,4 x 3,72 x 2,24 m
Szereléshez szükséges felület: 8,4 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
52,5 m2

A hinta tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 mm-es fém profil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

A hinták horganyzott láncok segítségével vannak felakasztva a fém rúdra. A csúszdát háromrétegű laminátból gyártjuk. A csúszda eleje rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilén) készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye. Az emelvény vízálló furnérból készül, vagy a vevő külön kérésére HDPE-ből. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Láncos dupla hinta csúszdával RH250KR - piros eljes fémszerkezet (szab. mag. 1,5 m) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Řetězová dvojhoupačka se skluzavkou RH250KR - červená na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Reťazová dvojhojdačka so šmýkačkou RH250KR - červená (v.p. 1 na stránke 5 m)
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ketten-Doppelschaukel mit Rutsche RH250KR - rot (f.h. 1 bei 5 m)
For shipping to other EU countries visit this page Twin chain swing with a slide RH250KR - Red (f.h. 1 on 5 m)
Az ár nem tartalmazza az ÁFÁT és a szerelést
A termék akciós
Újdonság
A termék raktáron