Láncos hármas hinta RH6322KB - kék (szab. mag. 1 m)

Láncos hármas hinta RH6322KB - kék (szab. mag. 1 m)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Újdonság

Termékkód: RH-6322KB-10

Láncos hármas hinta RH6322K - teljes fémszerkezet. A tartószerkezet három színváltozatát kínáljuk - piros, kék és barna. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: RH-6322KB-10
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1,0 m
Terhelhetőség: 378 kg
Max. felhasználók száma: 7
Méretek: 6 x 1,12 x 1,81 m
Szereléshez szükséges felület: 9 x 7 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A hinta tartószerkezete szerkezeti acélból készül, melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

A hinta horganyzott láncok segítségével van felakasztva a fém rúdra. A "Fészek" típusú ülőkét nagy szilárdságú szálakból készült polipropilén kötélből gyártjuk. A felfüggesztő kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal). A Normal hinta ülőkéje acélból készül, puha és kényelmes gumival van bevonva. Az baby ülőke gumiból készül, és alumínium betétet tartalmaz. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Láncos hármas hinta RH6322KB - kék (szab. mag. 1 m) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?