Láncos hinta csúszdával RH150D (szab. mag. 1,5 m)

Láncos hinta csúszdával RH150D (szab. mag. 1,5 m)

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: RH-150D-15

Az ülés és a lengőkarok nem tartoznak a lengéshez. Szükséges egy ülőhely megvásárlása (1 db) és lengőkarok (2 db). Láncos hinta RH110D. Több információ

Kérdezte

Javasoljuk az alábbiak megvásárlását

Műszaki adatok

Termékkód: RH-150D-15
Súly: 201.73 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 270 kg
Max. felhasználók száma: 5
Méretek: 4,3 x 3,72 x 2,24 m
Szereléshez szükséges felület: 7,3 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
45 m2

A hinta tartószerkezete es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél. A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel.

A hinta horganyzott láncok segítségével van felakasztva a fém rúdra. A Normal hinta ülőkéje acélból készül, puha és kényelmes gumival van bevonva. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek. Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszda eleje rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilén) készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye. Az emelvény vízálló furnérból készül, vagy a vevő külön kérésére HDPE-ből. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Láncos hinta csúszdával RH150D (szab. mag. 1,5 m) még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Řetězová houpačka se skluzavkou RH150D (v.p. 1,5 m).
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Reťazová hojdačka so šmýkačkou RH150D (v.p. 1.5 m).
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kettenschaukel RH150D (f.h. 1,5 m).
For shipping to other EU countries visit this page Chain swing with a slide RH150D (f.h. 1,5 m).
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați Leagăn cu lanţ şi tobogan RH150D (înălțime de cădere 1,5 m).
For shipping to other EU countries visit this page Chain swing with a slide RH150D (f.h. 1,5 m).