Mozdony MA110D

Mozdony MA110D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: MA-110D-10

Mozdony MA110D. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: MA-110D-10
Súly: 106.96 kg
Ajánlott életkor: 0-10 év
Szabadesés magasság: 0,5 m
Terhelhetőség: 216 kg
Max. felhasználók száma: 4
Méretek: 2,12 x 1,17 x 1,59 m
Szereléshez szükséges felület: 5,1 x 4,1 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A mozdony tartószerkezete es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél. A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz).

A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

A játékelem minden további része rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból készül (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). A mászóalagutak üveggyapot készülnek, melyeket UV-állóság és nagyfokú színállóság jellemez. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Mozdony MA110D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?