UNIVERSAL 4U129D

UNIVERSAL 4U129D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-129D-15

Négyoldalú torony, A-alakú tető, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, csúszda, 2x gát, láncos dupla hinta. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-129D-15
Súly: 326.32 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 378 kg
Max. felhasználók száma: 7
Méretek: 5,48 x 4,88 x 3,63 m
Szereléshez szükséges felület: 8,4 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
59,5 m2

A kalandtorony tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A hinták horganyzott láncok segítségével fém tartórúdra vannak felakasztva. A hinták ülőkéi aluminum készülnek, puha és kényelmes gumival bevonva. A tető HPL (Nagynyomású laminátum készül, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U129D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U129D na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U129D na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U129D bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U129D on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U129D pe pagina TERENURI-BONITA.ro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U129D on ZAIDIMUAIKSTELES-BONITA.lt