UNIVERSAL 4U201KW - barna

UNIVERSAL 4U201KW - barna

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-201KW-15

Négyoldalú torony, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, csúszda, ferde mászóháló, 2x gát HDPE, golyós számoló a torony alatt. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-201KW-15
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 480 kg
Max. felhasználók száma: 10
Méretek: 4,9 x 3,25 x 2,62 m
Szereléshez szükséges felület: 8,5 x 6,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
47 m2

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül, melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde falak HPL készülnek (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség és vízállóság). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U201KW - barna még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?