UNIVERSAL 4U240D

UNIVERSAL 4U240D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-240D-15

Háromoldalú torony, Négyoldalú torony, A-alakú tető, függőleges létra, kötélhíd, csúszda, ferde mászóháló, gát HDPE. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-240D-15
Súly: 333.37 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 756 kg
Max. felhasználók száma: 14
Méretek: 6,22 x 3,76 x 3,63 m
Szereléshez szükséges felület: 10 x 7 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
55 m2

A kalandtorony tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde falak kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A tető HPL (Nagynyomású laminátum készül, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U240D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U240D.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U240D.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U240D.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U240D.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U240D.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U240D.