UNIVERSAL 4U254KW-B - barna

UNIVERSAL 4U254KW-B - barna

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-254KW-10-B

2x Négyoldalú torony, levél alakú tető, csúszda, lejtős rámpa lépcsőkkel és HDPE fogantyúkkal, lejtős rámpa HDPE lépcsőkkel, Kémlelő ablakok, 2x gát HDPE, kötélhíd, Ülés BABY. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-254KW-10-B
Ajánlott életkor: 1-10 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 594 kg
Max. felhasználók száma: 11
Méretek: 3,48 x 5,01 x 2,41 m
Szereléshez szükséges felület: 7,67 x 8,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül (60 x 60 mm fémprofil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszda rozsdamentes acél anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az emelvények és ferde falak HPL (Nagynyomású laminátum készül, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). A hinta horganyzott láncok segítségével van felakasztva a fém rúdra. A Baby hinta ülőkéje acélból készül, puha és kényelmes gumival van bevonva. Az ülőke gumiból készül, és alumínium betétet tartalmaz. Ellenálló az időjárási hatásokkal és UV sugárzással szemben. A láncok rozsdamentes acélból készülnek, ami élettartamuk jelentős meghosszabbítását eredményezi. Minden rögzítőelem horganyzott vagy rozsdamentes acélból készül.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U254KW-B - barna még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U254KW-B - hnědá.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U254KW-B - hnedá.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U254KW-B - braun.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U254KW-B - brown.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U254KW-B - maro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U254KW-B - brown.