UNIVERSAL 4U308KS - ezüst

UNIVERSAL 4U308KS - ezüst

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-308KS-10

3x négyoldalú torony, csúszda, domború tető, ferde mászóháló, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, 3x gát HDPE, átmászó alagút a tornyok között, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, ferde mászófal. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-308KS-10
Súly: 530.0 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1 m
Méretek: 5,68 x 3,78 x 2,67 m
Szereléshez szükséges felület: 8,7 x 7,3 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül, melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A hegymászó fogók kvarchomokból és epoxigyantából készülnek, ami hosszú élettartamot, színállóságot és a kézbőr számára kímélő felületet garantál. Az emelvények, ferde falak és ferde mászófalak HPL készülnek (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség és vízállóság). A mászóalagutak laminátból készülnek, melyeket UV-állóság és nagyfokú színállóság jellemez. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U308KS - ezüst még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U308KS - stříbrná.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U308KS - strieborná.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U308KS - silber.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U308KS - silver.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U308K - metal.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U308KS - silver.