UNIVERSAL 4U412KW - barna

UNIVERSAL 4U412KW - barna

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-412KW-15

4x Négyoldalú torony, 2x A-alakú tető, átmászó alagút a tornyok között, kötélhíd, fém korlátos híd, 2x csúszda, ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, függőleges létra, pókszerű, 5x gát HDPE, láncos dupla hinta. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-412KW-15
Súly: 1225.94 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 2322 kg
Max. felhasználók száma: 43
Méretek: 9,54 x 8,79 x 3,63 m
Szereléshez szükséges felület: 12,9 x 13 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
112 m2

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül (100 x 100 mm fémprofil), melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde falak kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A hinták horganyzott láncok segítségével fém tartórúdra vannak felakasztva. A hinták ülőkéi aluminum készülnek, puha és kényelmes gumival bevonva. A tetők HPL (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U412KW - barna még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U412KW - hnědá.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U412KW - hnedá.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U412KW - braun.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U412KW - brown.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U412KW - maro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U412KW - brown.