UNIVERSAL 4U420KS - ezüst

UNIVERSAL 4U420KS - ezüst

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Újdonság

Termékkód: 4U-420KS-15

4x Négyoldalú torony, 2x csúszda, ferde mászófal, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, 2x gát HDPE, tűzoltó rúd, A-alakú tető, híd kötélkorláttal, átmászó alagút a tornyok között, függőleges létra. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-420KS-15
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 1890 kg
Max. felhasználók száma: 35
Méretek: 8,19 x 3,26 x 3,63 m
Szereléshez szükséges felület: 12,5 x 7 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
69 m2

A kaladntorony tartószerkezete szerkezeti acélból készül, melyet a korrózióval szemben horganyzott felületkezeléssel látnak el, ezáltal jelentősen meghosszabbítják a játékelem élettartamát, valamint égetett KOMAXIT festékkel a RAL színskála alapján. E szerkezeteket betonágyba helyezik. Az összes további fém elem horganyzott vagy égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények, ferde mászófalak és ferde falak HPL készülnek (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség és vízállóság). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A tető HPL (Nagynyomású laminátum készül, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U420KS - ezüst még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?