UNIVERSAL 4U510KW - barna teljes fémszerkezet

UNIVERSAL 4U510KW - barna teljes fémszerkezet

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-510KW-15

5x torony, 2x A-alakú tető, csúszda, 6x gát HDPE, lejtős hegymászó fal mászókarokkal, 2x függőleges mászófal hegymászó tartókkal, lejtős rámpák a kötéllel és HDPE lépcsők, 12x akadály, tűzoszlop, lánchíd, kötélhíd, iker fitnesz állvány, létra. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-510KW-15
Súly: 1229.51 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Méretek: 13,27 x 4,38 x 3,63 m
Szereléshez szükséges felület: 16,5 x 7,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
90,5 m2

A toronyszerelvény tartószerkezete szerkezeti acélból készül, amely a cinkbevonat elleni korrózió ellen védett, ami a játékelem élettartamának jelentős mértékű meghosszabbítását eredményezi, és a KOMAXIT a RAL szerint égeti. Ezek a szerkezetek betonágyba vannak ágyazva. Az összes többi fémelemet galvanizálással és KOMAXIT RAL-mal is égetik.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszda eleje, futófelületei, korlátai stb. Kiváló minőségű HDPE-ből (nagynyomású, teljes színű polietilénből készültek, melyet magas színstabilitás, UV-ellenállás és különösen biztonságosság jellemez, mert törékeny, és az éles töredékek nem okoznak sérülésveszélyt a gyermekek számára) . Kötelek és hálók HERKULES-ból (16 mm-es polipropilén kötelek belső acélmaggal) és műanyag vagy alumínium kötéssel vannak összekötve. A leszállások, ferde rámpák és mászófalak vízálló rétegelt lemezből készülnek, kültéri használatra, vagy HDPE kérésre. Hegymászó tartók kvarchomokból és epoxigyantaból állnak, ami hosszú élettartamot, színtartósságot és kíméletes bőrfelületet biztosít a kézen. A tetők HPL (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Minden rögzítőelem horganyzott vagy rozsdamentes acél.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U510KW - barna teljes fémszerkezet még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U510KW - hnědá.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U510KW - hnedá.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U510KW - braun.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U510KW - brown.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U510KW - maro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U510KW - brown.