UNIVERSAL 4U710D

UNIVERSAL 4U710D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 4U-710D-20

7x Négyoldalú torony, 7x A-alakú tető, 2x csúszda, óriáscsúszdák, 7x fémkorlát fakeretbe ültetve, ferde létrás mászóka, tűzoltó rúd, 2x ferde mászóka lépcsőkkel és fém fogantyúkkal, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, pókszerű, 3x kötélhíd, 2x fém korlátos híd, átmászó alagút a tornyok között, láncos dupla hinta. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 4U-710D-20
Súly: 1766.96 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 2,0 m
Terhelhetőség: 3510 kg
Max. felhasználók száma: 65
Méretek: 16,4 x 8,76 x 4,1 m
Szereléshez szükséges felület: 20 x 12,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
175 m2

A kalandtorony tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák és óriáscsúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. A hinták horganyzott láncok segítségével fém tartórúdra vannak felakasztva. A hinták ülőkéi aluminum készülnek, puha és kényelmes gumival bevonva. Az emelvények, ferde falak és ferde mászófalak és rajztáblák kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A hegymászó fogók kvarchomokból és epoxigyantából készülnek, ami hosszú élettartamot, színállóságot és a kézbőr számára kímélő felületet garantál. A tetők HPL (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség, UV-álló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 4U710D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 4U710D na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 4U710D na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 4U710D bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U710D on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 4U710D pe pagina TERENURI-BONITA.ro.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 4U710D on ZAIDIMUAIKSTELES-BONITA.lt