UNIVERSAL 6U236D

UNIVERSAL 6U236D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 6U-236D-10

Az ülés és a lengőkarok nem tartoznak a lengéshez. Szükséges a megvásárolható ülőhely (1 db) és a csuklópántok (2 db). Négyoldalú torony, Hatoldalú torony, tető, fém gerenda, csúszda, 2x függőleges létra, átmászó alagút a tornyok között, 5x gát HDPE. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 6U-236D-10
Súly: 497.0 kg
Ajánlott életkor: 2-15 év
Szabadesés magasság: 1 m
Terhelhetőség: 702 kg
Max. felhasználók száma: 13
Méretek: 7,62 x 5,08 x 3,06 m
Szereléshez szükséges felület: 10,6 x 9,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint- füvesített terület

A kalandtorony tartószerkezete es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények HPL készülnek (Nagynyomású laminátum készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, karcolásokkal szembeni ellenálló képesség és vízállóság). Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 6U236D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Hasonló termék

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 6U236D.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 6U236D.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 6U236D.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 6U236D.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 6U236D.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 6U236D.

Hozzájárul a sütik használatához, kérem?