UNIVERSAL 6U220D

UNIVERSAL 6U220D

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: 6U-220D-15

Négyoldalú torony, Hatoldalú torony, csúszda, ferde mászóka kötéllel és lépcsőkkel, átmászó alagút a tornyok között, függőleges létra, 5x gát HDPE. Több információ

Kérdezte

Műszaki adatok

Termékkód: 6U-220D-15
Súly: 479.1 kg
Ajánlott életkor: 3-15 év
Szabadesés magasság: 1,5 m
Terhelhetőség: 702 kg
Max. felhasználók száma: 13
Méretek: 5,51 x 5,63 x 3,56 m
Szereléshez szükséges felület: 8,5 x 9,5 m
Felület, eséstompítás: az EN 1177 szabvány szerint
59 m2

A kalandtorony tartószerkezete 100 x 100 mm-es ragasztott hasábokból készül. Ez a megoldás a maximális lehetséges védelmet nyújtja repedések kialakulásával szemben, melyek gyakoriak az excentrikus hasábokból készült termékeknél.

A hasábok felületkezelése az impregnálásban és a lazúrlakk három rétegben történő alkalmazásában rejlik, az EN 71/3 szabványnak megfelelően (biztonságos a gyerekjátékokhoz). A szerkezeteket a talajban acél tartólábakban rögzítjük, melyek tűzi horganyzással védettek a korrózió ellen, és betonágyba helyezik őket. A dübelek csavarokkal vannak rögzítve a játékelemhez, és azok szerkezete garantálja, hogy a fa elemek nem lesznek közvetlen kapcsolatban a földdel. Az összes fém elem égetett KOMAXIT porfestékkel felületkezelt, a RAL színskála alapján.

Csúszdák üveggyapot anyagból készült. A csúszdák eleje, lépcsők, stb. rendkívül jó minőségű HDPE műanyagból (nagy sűrűségű teljesen festett polietilénből készülnek, melyet nagyfokú színállandóság, UV-álló képesség és főleg biztonság jellemez, mivel nem törékeny, és ezáltal a gyerekeket nem fenyegeti az éles letörött részek általi sérülés veszélye). Az emelvények és ferde falak kültéri használatra szánt vízálló furnérlapból készülnek, vagy a vevő kérésére HDPE anyagból. A kötelek HERKULES anyagból (16 mm-es polipropilén kötél belső acélmaggal) készülnek, és műanyag vagy alumínium kapcsokkal vannak összekötve. Az összekötőelemek horganyzottak vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez UNIVERSAL 6U220D még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si UNIVERSAL 6U220D.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si UNIVERSAL 6U220D.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNIVERSAL 6U220D.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 6U220D.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați GAMA UNIVERSAL 6U220D.
For shipping to other EU countries visit this page UNIVERSAL 6U220D.