Fitness elem FP-003SO Pillangó mellgép (nyomó) - narancs

Fitness elem FP-003SO Pillangó mellgép (nyomó) - narancs

Az azonos kategóriába tartozó termékek:

Termékkód: FP-003SO-10

Funkció: Erősíti a mellizmokat, az első vállizmokat, az alkar, a felhas és a has izmait és a tricepszet. Javítja a szív és a légzőszervek teljesítményét és a szív- és érrendszeri funkciókat. Utasítások: Üljön az ülésre és erősen fogja meg a markolatot. Nyomja a fogantyúkat előre, majd óvatosan térjen vissza a kiinduló helyzetbe. Több információ

Kérdezte

Válassza ki a színt

Műszaki adatok

Termékkód: FP-003SO-10
Ajánlott életkor: 15+ év
Szabadesés magasság: 1.0 m
Terhelhetőség: 120 kg
Max. felhasználók száma: 1
Méretek: 0,97 x 1,2 x 1,94 m
Szereléshez szükséges felület: 4 x 4,2 m
Felület, eséstompítás: az EN 16630 szabvány szerint - füvesített terület
14,5 m2

Az ülés és a háttámla alumíniumból készül, HDPE polietilénnel borítva (nagynyomású, teljes színű polietilén, melyet magas színstabilitás, UV-ellenállás jellemez). A fogantyúk porszórt acélcsövekből készülnek. A támasztóoszlop acélcsőből készült, alsó részén egy szerelőperemmel. Az üléskeret és a futófelület porbevonatú fémlemezből készül. A gördülőcsapágyak mozgatható csatlakozásokhoz használhatók. A lyukakat acélelemekkel zárják le a végén. Minden rögzítőelem rozsdamentes.

Funkció: Erősíti a mellizmokat, az első vállizmokat, az alkar, a felhas és a has izmait és a tricepszet. Javítja a szív és a légzőszervek teljesítményét és a szív- és érrendszeri funkciókat.

Utasítások: Üljön az ülésre és erősen fogja meg a markolatot. Nyomja a fogantyúkat előre, majd óvatosan térjen vissza a kiinduló helyzetbe.

Új hozzászólás bejegyzése

A termékhez Fitness elem FP-003SO Pillangó mellgép (nyomó) - narancs még senki sem írt kérdést vagy hozzászólást Ne habozzon kérdezni.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Fitness prvek FP-003SO Motýlkový posilovací stroj (tlakem) - oranžová.
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Fitness prvok FP-003SO Motýlkový posilňovací stroj (tlakom) - oranžová.
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitness-Element FP-003SO Schmetterling-fitnessgerät (mit druck) - orange.
For shipping to other EU countries visit this page Fitness element FP-003SL Butterfly workout machine (By Pressure) - orange.
Doriți sa comandați acest produs in Romania? Va rugam sa accesați Echipament de fitness FP-003SL Aparat tip Butterfly (prin presiune) - portocaliu.
For shipping to other EU countries visit this page Fitness element FP-003SL Butterfly workout machine (By Pressure) - orange.